Valborg..

Varit med nadine och johanna idag. Vi hade planerat eller ja jagX) hade planerat att vi skulel ha piknik och Rolis parken. Så runt kl.16.30 var ´vi på Fridhemsplan och gick till parken, haha vi satt där i nja,ca.10min tills det började regna haha, jaja vi gick lite på åhléns och så istället. sen åkte vi hem, och nu sitter jag bara här i min fatboy (en skit stor saccosäck;)) och har tråkigt, jaja snart kommr Greys Anatomy så:) det blir nog lite roligare, ingen brasa för mig ikvöll inte,men ska kanske ut lite senare och träffa Louise och någon annan. Inget mer att skriva just nu, så,, ha en bra valborg allihopa:).
Här kommer en bild på den fatboy jag har;)



image59


Kolla!

haha seriöst det här är nog det sjukaste jag sett, en kill gymnast ska springa och hoppa på en trampett(som studsmatta som gör att man kommer upp) men den går typ sönder haha kolla hela!

Tisdag

Stan idag med Micaela och Louise,vi åkte till Hötorget där vi fick gå en bit ifrån till GRATIS BEN AND JERRY ståndet:D, det var en så sjuukt lång kö! Men som tur var stog carro och hennes kompis där i kön långt fram så vi trängde oss liteX). Efter det stack jag till St:Eriksplan där jag besökte Franziska på hennes prao cafe sen åkte jag hem:). Imorn är den sista skoldagen på denna vecka för imorn är det valberg, ska bli så sköönt! Måste bara tillägga att Victor och Rolfs flowebomb parfym är bland den godaste jag luktat på.En kompis till mig har den och efter ett sprut var jag förtrollad;), här kommer en bild på den
kramar från er anna

image57

Ben&Jerry

Vanlig skoldag idag, fick reda på Engelska prov resultaten,fick 95% av 100;), tihi*stolt*. Louise och Micaela var här idag vi åt underbara Ben and Jerry glass som vanligt;), as gott, micaela provade tydligen en ny smak, typ cheescake och brownie medans jag körde på samma gamla vanliga chocolat fudge brownie, absolut GODAST smaken;). Sen gick de hem runt halv 6 för jag var tvungen att titta till min nya lägenhet för jag ska nämligen måla och tapitsera mitt rum så jag måste snart bestämma mig eftersom vi flyttar nu i helgen:). Imorn ska jag och älskade Nadien dra till stan ska kolla med Johanna om hon vill följa med,Johanna om du ser detta ring mig då;), jaja ska äta nu, ha det bäst!

image59
//anna


Vogue vs. Elle

Båda modetidningarna är världspopulära, men vilken är bäst?Kommentera och rösta så skriver jag resultatet sen!

Elle:                                                          Vogue:
image55                   image56




(P)Orrön

Idag drar anna till landet, ska bli så jävla skönt att bara komma ifrån allting för en dag, men jag saknar så klart Micaela meest:(! Måste skriva värsta fusklappen(ta det inte fel) asså vi har prov på måndag och till det här provet ska man ha en fusklapp, vet inte riktigt vad meningen med det är men jag tror att det är för att man ska lära sig att om man skriver upp saker lär man sig bättre och blablabla... Snart går bussen, om.ca en timme och 46min haha, vi ska ta bussen från Slussen till Stafnäs där vi tar en båt ut till skärgården, där mitt landställe ligger. Haha namnet på våran ö är faktiskt lite skum: Orrön,eller ja, som vi kallar den:Porrön. jaja orkar intre skriva mer nu men ska infoga lite saker senare, ha det bra allihop för det ska jag:)

/eran anna

Lördag26/4

Efter 3 ½ timmes gymnastik uppvisning skulle vi hem. Men precis när jag skulle gå av på Fridehemslpan stoppade dom mig cch vi kom på att vi skulle åka till Nadine på lidingö och badaXD. Vi åkte vidare med Ropsten tåget och när vi väl var framme kutade vi till bussarna vilket var ganska onödigt eftersom den gick om typ 10min.Men tillslut satt vi oss på bussen i det 20gradiga vädret och typ dog, så så fort vi var framme bytte vi om till shorts och linnen och cycklade iväg till Lidingös värsta omtalade badplats, den anses vara Lidingös äckligaste badplats haha. Jaja när vi var framme gick solen i moln och det blev lite grått men vi bestämde oss för att vänta tills det blev sol igen Men det blev det såklart inte! Utan det började först små regna, sen spö regna och tillsist hagla, asså då menar jag skit stora typ vatten-is bitar som kom, haha vi frsökte bygga värsta kojan med våra handdukar och cycklar men det fungerade inte riktigt så vi bestämde oss för at gå hem. Svin kalt men det var kit kuländå haha.När vi kom framme satt vi oss alla fyra i Nadines badkar med alla kläderna på i kokhett vatten.Sjuuukt skönt men jävligt trångt! Haha jaja det blev en super lyckad dagX)! Har tyvär inga bilder:( på oss utan en bildpå badplatsen som jag tagit från googleXD.

image54

//anna

Johanna & Nadine

Idag har jag och Nadine mötts på Karlaplan för att åka en timme till Johanna på ekerö:D. Haha bussresan var mycket trevlig, jag och nadine åt choklad på büssenX). Haha sen när vi kom tilll Ûnderbara johanna fick vi för oss att vi skulle bada. Så vi packa en väska med handduk och bikinisar som jag och Nadnie lånade av JohannaX), sen cycklade vi iväg. Vi hade bara två cycklar så vi turades om att skjutsa. När vi kom fram till stranden fanns det mycket myror men inte en ända människa, konstigt så här i April, haha. Vi fega lite i början men sen stack vi i i det iiiskalla badet, fett härligt! Väldigt uppfriskande när man väl kom upp ur vattnet. Sen sola vi lite och skrämdes av larver som klättrade på Johanna och en spindel som kröp runt, men bortsett det var det en heelt underbar liten resaX)! Sen hade vi lite brottom för bussen hem som jag och Nadine skulle ta låg en halvtimme ifrån badplatsen så vi hade lite brottom för att hinna med bussen som skulle komma om 15minuterX). Haha men vi cycklade och kutade till busshållplatsen så vi var där prick kvart över. Me problemet var att den tydligen åkte 14över så vi fick vänta en halvtimme på nästa buss. Jaja vi kom iallafall hem så småning om så det var ju posetivtX), hade en helt sjukt rolig dag idag. Älskar er brudar!
Bilden på mig bjuder jag påXD, haha, men johanna hade ingen bild på sig själv från dagen:(, så det fick bli den här finfina bilde på henne:D
image53image52

A&Ms kväll

Dagen har varit lång tråkig men om micaela är där såblir den så klart kort tråkig:D, nu har vi precis ätit pizza och as god efterätt som micaela fixa:D, (jag titta på tv). Om ca.2timmar är det Greys Anatomy! Fast micaela ska se Torn(?) så vi ´måste ha varsinn tvXD, hah jaja, jag ska sova här ikväll, fett skönt eftersom vi har sov morgon imorn:). Vet att jag är lite seg med bloggen men ska skärpa mig;). Här kommer fina bilder på mig och micaäla från GärdetX):
image64image52

Kärlek från eran anna

Fullspäckat!

Egentligen träning idag men behöver plugga inför no provet så.. Jaja här sitter jag nu vid bloggen och vet egentligen inte vad jag ska skriva men skriver väl lite om allt möjligt. Fullt upp hela veckan, imorn ska jag kanske se en musikal i min gamla skola haha, får väl se hur den e;), på onsdag måste jag plugga inför provet som vi har på torsdagen, sen ska man sova hos Micaäla dåva:). På Torsdag har jag prov och efter skolan sticker jag och Nadine till Johanna:D. På Fredag är det Gymnastik träning inför vår uppvisning på Lördagen, ska bli skit kul!
Just nu sitter jag och kollar igenom Urban Outfitters hemsida och hittade denna söta klänning som jag vill ha;)


image50

kärlek från er anna

Gymnastik Tävling!

Igår, Lördag den 18 körde jag och min STG trupp väldigt bra:D, här har ni några filmer ifrån hopp. I första filmen kör vi bord och då är jag den 1 personen som kör, i den andra är jag den 5 personen som kör och i den tredje filmen är jag den näst sista personen som kör alltså den 5:) TITTA!













Lugg?

Jag och Johanna funderra båda på att klippa lugg, eftersom det är rätt inne nu och det är kul med förändringar! Men vi är inte helt säkra så därför ska jag låta er rösta på vad ni tycker!:

Anna Kanske med lugg?:
       
image49

Stressig vecka.

Mycket på gång just nu!
Om ca.2 veckor ska jag flytta, ska bli så himla skönt med ett större rum! Kommer sakna min gamla lägenhet sjuuuuuukt mycket men vi kommer få det bättre nu:). Imorn har jag franska prov, stön... Pluggta hela dan typ ska vila och titta på Top Model snart, inte ens följt det men kollade på YouTube så jag vet redan vem som vinner. På Lördag är det gymnastik tävling:D, ska bli skit kul, men fett pirrigt! Det är inte så hårda konkurrenter så vi har god chans till Medalj plats vilket vi kommer satsa på:D eftersom vi är så grymma;)! Lite stressigt den dagen eftersom jag och min familj ska till kusinerna och fira lillemannen dirket efter, så.. Jaja det ska nog gå:). Sitter och kollar igenom gamla barndomsminnen foton:), jätte härliga, saknar fett dom tiderna:(, då det var som bäst! Hittade den "model" bilden på mig som 5.åringX).(haha)

/er aldeles egna anna

image43

AgathaPrada!

Seriöst jag ärliksom bah käär i dom här läppbalsamen från Agatha Prada! Dom luktar så jävla gott! Specielt TuttiFrutti smaken som påminner så sjukt om sommaren 07, då jag använde den varje dag typ. Haha ska ladda inför sommaren 08 med den igenX).Dom är inte billiga men dom är absolut värda 50kr, finns typ på Kicks och Åhléns.. Ha det bra allihop och besök ofta min blogg så besöker ja er!

image42
"kärlek" från er anna

Bio

Var och såg filmen 27Dresses idag på södersbio med Micaela eftersom hon hade gratis biljetter till den:). Den var väl bra, lite seg antar jag men helt okej. Haha vi åt på Burger King innan, haha det satt en as äcklig snubbe bredvid mig som när han skulle resa sig upp böjde sig så att jag fick hela hans röv i ansiktetX), så jävla äckligt hahah det kan micaela garanterat intyga om!!! sitter hemma nu, klockan är bara tio i 5 och Iris (lillasyster) hoppar i min säng.. Jaja måst snart börja plugga har franskaprov på torsdag..

det kommer mer snart så stanna kvar eller besök min sida igen:)//eran anna

image42


Fredag-Lördag

Jag, johanna, micaela,gisela, siri,sarah,elin och Lovisa åkte direkt efter min, johannas, giselas och siris träning till ekerö där johanna, elin, sarah och livisa bor. Johanna hade hyrt en lokal som ligger precis 65meter bort:). Det första vi gjorde var att köpa pizza. Jag tog som alltid Capricosa och Elin är som jag, hon köpte också Capricosa. Så där satt vi i  lokalen och åt pizza och hade kul:), sen prata vi lite och åt godis och så,  Sen sov vi så gott där på golvet på våra madrasser(Johannas). Nästa dag(lördag) åt vi frukost hos Johanna och spelade wii:D, vilket var skit kul.Sen stack vi gympa tjejer och tränade. Det  ver uttagning på alla grenar:S, vilket var lite pirrigt, men vi får se om man blir utagen till något:).

// läsarnas anna

önskeoutfit

topshopTopshop   513320-40Topshop


513320-41TopshopfjällrävenFjällräven


Torsdag.

Har trååkigt, micaela var här nyss men hon stack för hon skulle träffa någon kompis innan sin dans, den bögen. Jaja:) nu sitter jag här ensam:(, ska snart gå till MQ och lämna tillbaka en färgglad tunika som jag inte pallar betala 400kr för. Imorns ska det bli skoj skoj för då ska jag, micaela, johanna, siri, gisela, nadine, kanske maria, och louise ha myskväll i en lokal som ligger på Ekerö precis vid Johanan hus:). Ska bli mys mys hela kvällen oså. Just nu sitter jag och tvingas lyssna på Erik(min kära bror..) och hans kompis gitarr spelande.. RÄDDA MIG! seriöst ni ska bara veta hu jävligt irreterande dt är att höra samma låtar spelas om och om igen 24/7, för att de inte kan några andraXD. jaja då är man inte helt ensam iallfall. Måste bara påpeka att Charli Hunnam är aas snygg:

image35

haha

seriöst är jag den ända som hatar spam? Haha inte ens den här kunde övertala mig:

image35

Tisdag.

En helt vanlig dag i skolan idag, so, franska, teknik och bild, det samma gammla vanliga. Jaja blir nog roligare imorn:). Laddar ner lite musik, har hittat värsta bra saijten där man kan få tag på mp3 låtkoder:)
Om länken inte funar när ni klickar på den så sök bara på: www.tagoo.ru
Imorn har vi sovmorgon ska bli sjukt skönt för då har jag iallafall en chans att komma i tid och möta micaelaX), brukar komma sisodär.. 5 minuter försent:P, jaja hoppas hon blir glad  när jag ska "försöka" komma i tid imorn! Gossip girl idag:D, tänkte medela det ifall nån glömt det;), jag tycker själv att serien är sjukt bra, fast jag har ju inte läst böckerna så jag vet inte vilket so är bäst; böckerna eller serien.
jaja är kommer en bild på den parfymen som lilla jag vill ha:), Burberry parfymen:


image34

skriver mer sen/  annanorman


väska

hejj allihop
var på stan en kort stund idag tillsammans med Louise och Micaela. Micalea köpte nån grej på Ordning Och Reda och jag köpte denna väska från H&M:), :


image32

Kostar:  179kr på H&M, super bra pris för dom som inte vill lägga allt för mycket pengar på en snygg väska, rymmer en del också:)

Eran anna




Rösta!

Här kommer de 10 mest populärarste Tv-Programmen, ni ska rösta på 5stycken av dom, om ni har ett annatprogram som inte finns med skriv det då men med STORA bokstäver. Ni ska skriva det programmet ni tycker bästa om på 1,sen fortsätter ni ända till 5:). SKRIV OCH RÖSTA NU!

Gossip Girl                                                                            Greys Anatomy
Gossip girl   513320-7

Lost                                                                                      CSI
Lost     CSI

Top Model                                                                       Desperate Houswives
Top Model    Desperate Houswives

OC                                                                                  One Three Hill
OC     One Three Hill

Idol                                                                           So you think you can dance?
Idol     So You Think You Can Dance?


Söndag

Klockan var 09:30 när jag vaknade, inte så bra eftersom jag hade träning kl.09:00, haha så den missade jag totalt.Men ändå så ringde jag Johanna som hade varit på träningen och bestämde att hon, jag och Maria kulle träffa några på stan, det va kul men lite pinsamt eftersom jag inte kände nån haha, men dom va skit snälla så det gick jö super bra:).Sen stack jag och johanna hem till mig på Kungsholmen.Vi hade köpt godis som vi hade tänkt att äta till en film vi skulle se, men det blev inte så mycket av den filmen utan vi var bara inne på internet istället:). Nu har Johanna precis åkt hem, för ca.5minuter sen, och nu sitter jag här ensam:(, typ ingen hemma, jaja kan väll göra nått kul, eller ja, måste typ egentligen plugga men jag orkar inte så jag tar det imorn, förresten är det ingen träning imorn så jag kommer va så jävla rastlös, jaja ni vet vem jag är-pussar/anna

image20

Mobil

Är jag den ända som tycker att den nya walkman mobilen w88o är snygg?

image17

Äntligen helg.

Ännu en långsam dag, jaja sista lektionen var faktiskt ganska rolig haha, hela vänstra raden i klassrummet på matten bah as garva hela tiden, ja det dök ju oxå upp att adam blev lite upphetsad på mig och micaela haha, och min lärare ville också trä en kondom på en kille i klassen(hmm?) jaja det var i allafall as kul:).Imorn är det första gymnastik träningen efter lovet, ska la bli skoj, ska till pappa i helgen och träffa min balla lilla syrra som man inte träffat på två veckor:(.
image16

Storlien

Seriöst, aldrig tror jag att jag saknat ett ställe så här mycket som jag gör! det var licksom så himla UNDERBART i Storlien:)! Skidåkning 09:00-17:00, så jävla underbart! Saknar det som in i helvete men ska förhoppningsvis dit nästa vinter:D!

image15

bästa tv-serien!

Maha, älsklings programmet Greys anatomy ikväll:D, seriöst det äger lätt! Lost och Top Model in my as!! Någon mer som har samma smak som jag?? kommentera då:)

image14


Onsdag, första inlägget;)

Hejsan
Börjat blogga, vete fan vrf.) Skir sur för att lovet är slut,men dt är nog dags att ta dt lite lungt eftertsom snart kommer nästa lov;), ska bli så hiimla skönt me sommarlov, eller vad tycker ni? I vart fall ser jag fram emot dt eftersom jag ska göra sjuukt mkt roligt i sommar! Ska först till Italien med bästa vänn och truppen i en vecka:), sen till micaela bästavänns landställe och ha en massa kul! Sen typ till Frankrike och flytta och så! Ska bli skit härligt!
skriver mer;) pussar/anna


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0