Vilka?

Nu är det så att jag behöver ett par varma skor nu liksom innan snön kommer. Och det är så att jag tycker att uggs är snygga men jag vill inte ha sånna för alla har typ sånna:/. Ta inte illa upp nu ni som har sånna men jag pallar inte ha sånna som alla andra har, så istället tänkte jag att man kanske kunde köpa ett liknande uggs skor:), vad tycker ni?:



asså jag funderar på att köpa dom svarta eftersom dom andra är väldigt ljusa, inte vita men typ beiga och kommer att bli skit smutsiga och förstörda plus att jag komemr att ha en svart vinter jacka så jag tror att det kommer bli snyggast. Men vilka tycker ni:P? Dom kostar bara 269kr så det är skit bra köp tycker jag:)

answer me:)!//annolo

Kort,kort,kort,kort sammanfattning av sommaren 08!

Nu var det verkligen sjukt länge sen jag skrev något  här haha. Jag har liksom inte bara orkat för jag tänkte att jag skulle skriva under sommaren men jag glömde det och det hände så mycket under sommaren att jag inte orkade skriva om allting, men ska försöka sammanfatta mig kort nu så ska jag köra igång med den här bloggen igen:D:

Sommaren 08 har varit den bästa på länge!! Älsklings landet med pappa, brorsa,lillasyster, "plast"mamma(?) och brorsas kompis. Hade sjukt kul, jag tillsammans med min bror och hans vän(haha) var ut då och då på kvällarna med grannflickan Marika och hennes vänenr, vi grillade och allt var sjukt mysigt. Vi var där i ungefär 2-3veckor och det var alldeles underbart!!
Sedan drog jag mamma och erik till Viva la France:D, till Nice. Där var vi i 2veckor, så sjukt underbart! det ända negativa var väll att stränderna där inte var sand utan sten, men annars var det alldeles underbart!! Våra kompisar var i Cannes så dom passade vi på att hälsa på, det var underbart!
Sedan drog jag till Micaelas land:D, var där en vecka tillsammans med hennes familj. Super mysigt och roligt!
Sedan var det Italia som gällde med tjejorna. Det var nämligen så att jag och mitt gymnastik lag tillsammans med två andra gymnastik lag från samma förening drog till Italien, Rimini, på träningsläger, fast det blev mycket annat skoj också!! Det var det bästa jag varit med om.Få vara med alla 16underbara kompisar i en vecka utomlands! Vi ska förmodligen dit nästa år vilket ska bli underbart!!
Det hände en massa annat skoj som bland annat att vara tillsammans med 7tjejer på min kompis land massvis med myskvällar mm. Här nedan kommer lite bilder tyvärr bara från frankrike och ms land,för italien bilderna hittar jag inte just nu,men om jag hittar dom lovar jag att ladda upp dom sen:)!:

Frankrike:


Micaelas land:D:



Au revoir//anna

RSS 2.0