Veckans klipp.

Jag har tänkt att varje vekca lägga in ett klipp: "Veckans klipp". Sen när jag under en månad lagt in 4filmer ska ni få rösta på vilken som var bästa:), här kommer denna veckans: För er som inte fattar den så är det så att de lyssnar på en låt som de inte vet vad de säger i så dom tror attt det är bra därför ska man lära sig engelska X):



.

Idag har det varir en ganska slapp dag, vi fick se 9ornas vattenshow haha, det va väll bra sen hade vi en lektiopn sen slutade vi:). Efteråt gick jag och micaela till Sergles bio och såg: What happens in vegas, den va väldigt bra:). Jag är jätte sugen på att klippa lugg så jag och en kopmpis ska snart nån gång iveckan klíppa varandras:) vad tycker ni?. Ikväll är det första Gossip girl 20:00 sen Desperate Houswives 21:00:D, bästa kvällen asså, nä nu måste jag kila ha det gött

image104

Jippie

Fick just reda på att min Gymnastik trupp hamnade på 11plats av 49lag:D sjukt lycklig, så jag firade med att titta på Benjamin från Morgon soffan:D, haha här kommer den:

Tävling

Kom nyss hem från Stockholm toparnas bästa tävling i RiksMästerskapen(stockholm top gymnastics). Tyvär var förbannande Vikingarna tvungna att sno tredje platsen från oss med 0,05 poäng.. men vad gör man. Det gick ialla fall skit bra för alla, kanske inte på allt för mig..,men det var super kul:).
De kommande veckorna nu kommer va sjuk sköna, inga prov inga läxor, helt underbart! Så det blir slappning osm gäller. Ska fösrsöka lägga in lite bilder från tävlingen så fort jag får tag på några,ha det brae

image102

ppussar

Shopping+Tävlings resa

Idag var man på stan igen dåXD, haha nadine köpte världens finaste tröj/jacka, sen sån där rosa och typ halvguldig från Gina Tricot och jag köpte ett par jätte söta rosa ballerina skor från Zara;149kr, as billiga!! Sen hittadejag en super snygg jacka från Gina tricot som finns i rosa, gul svart och vit, jag funderar på svart eller vit. det är en jätte snygg jacka för 249kr, sjukt bra pris!En liknade jacka som nadine köpte vill jag ha som komemr från odd molly(se nedan)
Imorn är det lite stressigt för jag ska ta mig från skolan till fältan med carro och köpa hårspännen eftersom jag har tävling på Lördagen i Järfälla men vi ska åka imorn:). Sen ska jag ta mig hem och hämte resväskan och packa det sista som behövs, sen tar vi oss till T-centralen och möter Nadine, Siri, Gisela och Johanna:). Därifrån tar vi pendeltåg till Johannesburg och går till Tävlingshallen, där vi ska förträna och sen går vi ut på kvällen och äter middag och firar Maria som fyller år:). Sen tar vi oss till skolan där vi ska sova så är det tävling nästa dag:),lördag.


Odd Molly:
image101

Kopiera och svara du med:)

Tog denna roliga svarsgrej frå johanna(johow.blogg.se) "svara med numren i din telefonlista på mobilen"

har du pussat nummer 3?
Alibin, haha aa typ i 1?

vad har du för relation med nummer 20?
felicia..ingen kontakt längre

när ska du träffa nummer  30?
haha mamma varje vecka?

är nummer 18 söt?
farmor, aa aaasa heeeet

vad var ditt första intryck av nummer 33?
Johanna, världens bästa människa

hur/var träffade du nummer 9?
Björn jävel? haha nån tönt som va elak mot min kompis

gilar du nummer 40?
Kerstin, jaa väldigt mycket:)

har du träffat nummer 4 den senaste månaden?
Alex, hah japp, kusin

när ska du träffa nummer 14 nästa gång?
Elina, ingen aning;), grönan nån gång

är du nära vänn med nummer 34?
Josefine, ganska, eller ja egentligen mest bra kompis

har du gått på bio med nummer 28?
Heta linjen, haha har väll hänt, haha nää

skulle du kunna gå ut med nummer 39?
Magnus, haha no way

vad pratar du och nummer 56 oftast om?
Maria, haha det vi känner för

känner du nummer 1?
adam ,hah jöpp

skulle du kunna ge nummer 38 en kram?
Julia micu, JAAA

vad har du och nummer 63 för relation?
Mormor, ehm.. MIN mormorX)


Stan 21/5

Varit på stan idag, haha vi hade inga pengar men som tur var kom hennes pappa med pengar och eftersom hon var skykdig mig pengar så "bjöd`" hon mig på en brownie mufifn på American Cookie i gallerian. Sen gick vi i massvis affärer blandannat Stcokhome på kungsagatan där vi köpte en jötte god dricka, haha det jobbiga med denna var att det var en glas flaska så jagslog den mot en husvägg så att den råkade spricka och drickan sprutade upp, haha. Sen tog vi oss till Sture Gallerian och gick till Zara. Nadine hittade två jätte söta löännoingar som hon tänkte köppa och jag ett pat ljus rosa super söta ballerina skor som kostade 150 spenn:D, överlycklig!!
Imorn ska jag förmodligen till stan igen haha med förhoppningsvis Johanna:D, som jag inte träffat på länge:(, hon har klippt lugg det är jätte fint:), Nadi´ne ska självklart också va med:D vi kommer ha jätte skoj,lägger kanske in några bilder imorn
ha det bäst//eran anna

                                image98image99
image100

Tuff vecka

Hade sista träningen inför tävlingen 23-24 maj idag, lite pirrigt men det ska bli kul:). Har fullt upp, har de tre allra sista proven på hela terminen:D, sen början man i åttan dårå, lite scary men det ska nog gå bra:). Har länge letat efter ett sött rosa-rött liknande nagelack och hittade nu ett väldigt billigt som Sofie från sofies mode röstat fram.


Härligt nagellack i rosa "Romantic" från Mavala. Pris, 39 kronor.

jag vet att det går lite långsamt med bloggen men som sagt, jag försöker så ofta jag får möjligheten:)

//anna sänder många pussar









Före eller Efter?

Hittade några bilder på någreakändisar där man får se hur de såg ut före och och efter och tyckte att ni skulle få avgöra vad ni tycker. Var dom finare Förr? Eller  finare Nu?

Angelina Jolie;
                                                          Brad Pitt:
image88  image89

Sarah Jessica Parker:                                                Halley Barry
image90  image92

David Hosselhoff                                                          Janet Jackson
image93  image94

Madonna                                                                       Mariah Carrey
image95  image96


Filmmys X)

Det är så jävla bra att va nyinflyttad och få alla film kanaler gratis:D. Haha nyss bläddrade lite genom filmkanalerna och precis vid canal+action började thrillern The shining. Mamma varnade mig för att den skulle va läskig men den var nog den mildaste filmen av skräckisar jag har sett så va inte rädd för att se den! Jaja den var väl...: mysigX). Idag  var jag tidigare på stan och införskaffade mig ett par svarta ballerina skor från Åhléns och ett handledsskydd från Stadium, jag går på gymnastik och har typ pajjat handleden. Jaja det var väll en ganska slapp dag med träning 09:00-12:00... haha helt DÖÖD nu.Försöker uppdatera så mycket jag kan:), ha en mysig kväll allihop! Titta på bilden: Myyyy looove

image87

ppussar

Silja line

Jag långtar sååå till sommaren, specielt väcks minnen från sommaren 05 då jag med min familj åkte Silja line tillsammans med våra kusiner plus nåra vänner typ, så jävla underbart. Haha vi sjöng typ kareoke varje kväll tillsammans med fulla finskar, så jävla kul, plus att det var sjukt mysigt;). Här kommer några bilder på Silja line:

                                                                       

Lördag

Det suger att ha träning en lördag kväll men det är kul så man får väll offra sig:). Idag ska jag kolla på möbler och annat till vår nya lägenhet, ibörjan var jag lite ovan med att vi bor längst ner men man vänjer sig så nu trivs vi jätte bra:). sen är det träning  4 till 7.
Jag vet att jag inte har uppdaterat så mycket på sista tiden  men min dator är inte inkopplad så jag försöker låna mammas när hon inte anvönder den på jobbet X). Hos pappa är min dator lite paj så det är svårt att logga in, men jag gör så gott jag kan, plus att bilderna på min klänning kommer snart:)!
Om ni har några tips om vad ni vill att jag ska visa på min blogg så skriv och tipsa!

Ha det brae!! Pussar från er anna


Bästa reklam filmen

hemma med nadine nu:), haha vi ska äta tortelini som vanligt. vi tittade på tv och hann se vår favorit reklam: Babyn som får en macka med räkost och börjar dansa, så jävla bäst!!! hahahha vi garva i timmar här kommer den!.


mini shopping

Det är väldigt bra  att möta mamma på stan och gå med på att kolla på nya möbler eftersom man kan lyckas övertala henne om att köpa lite kläder till en också. Så självklart slog man till på en jätte söt blom-klänning från Zara och ett halsband från pärlshoppen i Sturegallerian som man skapat själv dåråX). Va nära på att slå till på en typ svart plast/tyg jacka som var VÄLDIGT snygg!Tyvär kan jag inte ladda in några bilder så, men de kommer sen:)

ppussar



Tjockisätning

hemma med micaela nu:) hha vi äter Ben n'jerry glass och chips och tjockisäter,, skulle egetntligen till grönan idag med det blev tydligen inget,men vi ska kanske till grönan med några kompisar på tisdag nästa vecka:). Hade so prov idag så sjukt mycket lättare än vad jag trodde, micaela och jag pluggade as mycket för att vi ville ha bra resultat så kom typ en tiondel md på provet, jaja, det gick jätte bra, måste låta micaela skriva nu, men snart kommer det in en bild på dagens outfit:)

pussar

Gröna Lund igenX)

Idag är det grönan igen haha, vi hade så kul igår och eftersom vi alla har guldkort så tänkte vi passa på att gå igen jag,micaela, johanna och elina, louise kunde inte:(. Fast jag och micaela ska bara vara där en stund eftersom vi upptäckte att vi har feta provet snart så vi måste plugga och jag har inte boken vilket hon har så på så sätt är det bra:). Det ä så jävla härligt väder så det är as skönt att åka alla karuseller(haha kom inte på något annat ord) för det blåser så det är bra, sen hoppas man ju på att det vita går bort så man blir brun:D.Sen en annan fördel med att ha guldkort är att man kan köpa sockervadd där:D, haha det finns ju typ ingen annan stans att göra det på så man ska ju passa på att köpa:). Ni alla som ska dit skriv!

//eran anna

Fredag-Lördag

vet att jag inte skrivit på länge haha men jag har flyttat så min dator har inte varit installerad men nu så:). Igår åkte jag och johanna hem til mig efter träningen, vi åkte med bussen till en pizzeria och köpte varsinn pizza, sen tog vi bussen hem igen en station därifrån eftersom vi inte orkade  gå. Sen tittade vi lite snabbt på talang 2008 haha, man ville ju se kycklingenX). Sen var vi inne lite på datorn och så,sen gick vi ut på en kort promenad bara över bron typ 11, sen fyllde vi badkaret med vatten och hade fotbad:),skiit skönt! Sen gick vi och la oss för vi orkade typ inte så vi låg och prata lite sen sov vi, nu vaknade vi 6timmar efter och ska om 3timmar åka till grönan, där ska vi träffa maria, micaela och louise.Ha en bra dag allihop och alla ni som ska till grönan SKRIV! jag kommer förmodligen inte kunna skriva så mycket på sista tiden, men jag ska göraså gott jag kan:)

image82

//anna

Sommar mode

Vi alla längta till sommaren, så därför tänkte jag lägga ut et litet kollage som jag hittade på nätet som visar lite vad som gäller i år

image80

Brun utan Sol

satt nyss ute i det stekheta typ 28 grader vädret och tvingade mig själv till att sitta kvar tills jag fått åtminstonde fått lite färg. haha så jävla plågsamt, så för er alla som inte pallar ligga och trycka i solen kommer lite tips om de bästa brunutan sol medlerna .OBS! själv har jag provat brun utan sol sprej en gång, den sög eftersom man råkar spreja lite mer på vissa ställen,så mitt tips är att INTE ta sprej utan typ kräm! Själv har jag bara använtdet en gång och de räcker nog för migX).Tog dessa exemplen ifrån metros undersökning:P

Bäst(Roc):                               Ganska bra(Shiseido):           Sämst(Biotherm):
image76           image77           image79






Paul Frank

Tihi dessa söta saker hittade man då på någon sida från Paul Frank:P,(sök på google) fast jag egentligen inte är så jätte förtjust i Paul Frank måste jag säga att dessa är super fina;). Lite klädkris just nu, behlver massor med nya kläder! Ni som vet några bra sajter kan väll kanske tipsa om dom till mig?(A). Tillbaka till packningen, ha det gött allihop!

 image71image73image74

// pussar från er anna



Lördag

Träning igår varit sjuk denna vecka så höll på att spy på uppvärmningen, men men det gick över;). Idag är det turbo packning som gäller, flyttar om två dagar:D. Sen halv fyra är det dags att sticka igen för då är det träning som gäller:).Har inte hunnit uppdatera bloggen det är därför det går lite långsamt, och så komemr det nog bli veckan framåt eftersom dator ska istalleras ut och sen in i nya lägenheten och det lär ta ett tag:P. Just nu sitter jag och lyssnar på låten Low med T-pain och typ Flo Rida eller nått.X). Borde packa men jag orkar inte, jaja måste, skriver kanske mer sen,

image72

//anna

längtan.

Längtar otroligt till sommaren, dessa bilder(se nedan) är en anledning. Bilderna kommer från Giselas land när jag, johanna, nadine, siri, carro och gisela var på hennes land, det var underbart:). Just det, jag insåg faktiskt nyss att min blogg fyller 1månad;), haha inte mycket men men, GRATTIS TILL MIN BLOGG! måste stäng av datorn nu,men det kommer väll lite mer imorn antar jag, sov så sött allihop

image69image70image71

Solglasögon.

Jag bara lääängtar så ootroligt mycket efter sommaren, och framför allt måste man ju förbereda sig med ett par/flera solglasögon. Hittade dessa som tydligen låg på top tio listan, men jag vet inte , vad tycker ni?



1.Prestige:179:-                                                    2.Prestige:179:-
image64image65
3.Ray Ban:?                                                                 4.Prestige:?
image66image67

.

Efter typ, 4timmars rensning är jag skiit trött. Fast jag är sjukt sugen på glass och tänkte därför kanske orka ta mig till Glass och Pasta huset här på Östermalm:). Nu., resten av dan ska jag bara slappa, kanske träffa en kompis eller nått, vet inte riktigt. Imorgon är det träning halv 4 som gäller, känner mig inte så jätte pigg på det eftersom jag är typ halvt sjuk, men man får väll kämpa på.

image63

Hjälp mig

Hejsan alla pigga jävlar:), flyttar om ca 3dagar så därför skulle jag behöva lite hjälp. Jag vill sätta en tapet i mitt rum och det ska vara en brun, typ blommig tapet (se bild) eller så vill jag bara färja en vägg brun,vad tycker ni:)?

image60

Idag är det bara packning som gäller men får väll lite fritid på söndag :), ha ett skönt valborg lov allihop!
//eran anna

RSS 2.0